Miljö & kvalité

Drivabolagen är sedan oktober 2012 ISO certifierade i kvalitets o Miljösystemet 9001 och 14001.

Kvalité:

Vi arbetar ständigt med kvalitetsförbättrande åtgärder mot våra kunder såsom.

  • Leveranssäkerhet, vi arbetar mycket med att våra kunder ska få besök av våra säljare när det är sagt och att det är rätt varor i butiken vid rätt säsong. Skulle någon vara säljaren beställt till butiken vara slut ska det finnas en ersättningsvara, det får inte vara tomma spjut i avdelningarna. Även när någon säljare är borta ska kunderna ha sina besök.
  • Kundnöjdhet, här arbetar vi mycket med att kunden får de besök de vill och behöver, avdelningarna ska alltid se städade och fräscha ut. Vi arbetar också mycket med våra sortiment, att vi får fram det kunderna vill ha, att vi har rätt varor i rätt tid.
  • Även i våra system arbetar vi ständigt med förbättringar för att minska risken för att det blir fel ute hos kund. Därför byter vi nu ut våra gamla handdatorer till iPads där det byggts ett system bara för oss.

Miljö:


Vi arbetar hela tiden framåt med miljötänk och försöker vara i bräschen i detta.

  • Vi kör med mindre och miljövänliga skåpbilar, vi byter ut ca 3 bilar per år till miljövänligare alternativ.
  • Vi arbetar med emballage och förpackningar, att dessa anpassas för innehållet och att inga onödiga förpackningar används, vi satsar på lite bättre kvalité för att kunna återanvända emballaget så mycket som möjligt.
  • Vi arbetar mycket med körplaner för att effektivisera våra säljares körrundor, för att mest tid ska vara hos våra kunder.