Drivabolagen AB

Grossister inom svensk dagligvaruhandel sedan 1969

Drivabolagen grundades 1969 (då Driva Rack) och har sedan 1980 ägts av familjen Plantman. Som grossist inom dagligvaruhandeln och utgångsläge i Osby bedrivs idag en rikstäckande, unik försäljning, butiksplock och distribution av non-food artiklar.

Hållbarhet och miljövänligt - Vi tänker på en hållbar framtid

Vi jobbar för en hållbar framtid

Vi jobbar kontinuerligt med att minimera förbrukningen av förpackningsmaterial och även ersätta vissa material som kan vara miljöbovar i själva produkterna. Företaget är ISO-certifierat såväl inom kvalitet ISO-9001 som miljö ISO-14001.

Hör vad våra kunder säger om oss

Vi har nöjda kunder sedan 1969. Hör vad de har att säga om Drivabolagen!

Drivabolagen AB har på kategorierna Hårvård och Djurtillbehör lyft försäljningen till nya höjder. Avdelningen är alltid välfyllda med högkvalitativa och säsongsaktuella artiklar. Vi har, som utlovats, fått ökad lönsamhet på kategorierna och en ökad kundnöjdhet. Vi har ett mycket bra samarbete, helt enkelt.

Fredrick Löf,
ICA Maxi Stormarknad Nacka

Det bästa är att vi i butiken inte behöver plocka med specialsortimenten. Drivabolagens representant sköter avdelningarna perfekt. Vår försäljning utvecklas positivt och lönsamheten är mycket bra.

Cecilia Lindkvist,
Hemköp i Kolbäck

Sortimentetsutvecklingen är bättre än jag kunde ana, vi har med Drivabolagens hjälp ett komplett sortiment som våra kunder upplever mycket positivt. Kundupplevelsen har ökat rejält, då det finns mer produkter att köpa här i stället för att behöva åka till stan. Jag känner mig trygg med kvaliteten och jag får en fantastisk helhetsbild ifrån beställning, leveranser och plock i butiken. Ett komplett och företag att jobba med.

Lars-Åke Sjöholm,
ICA Nära Skultorp

Drivabolagen erbjuder min butik många sortiment, som alltid är välfyllda och innehåller aktuella varor. Vi behöver inte sälja ut några varor, då de byter ut det som inte sålts eller är kvar efter säsong.

Andreas Andersson,
ICA Nära Kärnan i Karlstad

I vårt samarbete med Drivabolagen AB får vi ständigt uppdaterade sortiment. Avdelningarna är alltid välfyllda, välstädade och ser säljande ut. Samarbetet skapar minimalt arbete för oss i butiken, men ger samtidigt bra försäljning och lönsamhet.

Fredrik Kertuu,
ICA Supermarket Hertsötorget Luleå

Med tanke på mitt butiksläge på landsbygden, där fackhandeln är obefintlig, har jag med Drivabolagen ABs hjälp fått tillgång till ett fantastiskt brett sortiment som tillgodoser mina kunders behov. Vår djurtillbehörsavdelning har med Drivabolagens sortiment Crisco ökat försäljningen med otroliga 230 %. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete

Magnus Bjärnered,
ICA Nära Storfors

Vill ni öka försäljningen i er butik med Drivabolagen?

Är ni redo för ett samarbete, eller vill ni veta mer om oss? Skicka ett mail, ring eller ta kontakt via sociala medier! Vi ser fram emot att höra från dig.

Öka försäljningen i er butik med Drivabolagen