Maximerar er försäljning genom en smart produktplacering

Maximerar er försäljning genom smart produktplacering

Varje butik är fylld av dagliga produkter som är en självklarhet för kunderna. Men tänk om ni, med hjälp av specialsortimentet från Drivabolagen och enkel produktplacering kan öka er försäljning och hjälpa kunden hitta saker som förenklar eller förbättrar det vanliga inköpet.

På Drivabolagen hjälper vi er att maximera er försäljning genom smart produktplacering. Vi har nämligen skarpa förslag på merförsäljning och ställer frågor om potentiella exponeringsställen. Ni känner ert sortiment, vi känner vårt!

Produktplacering party

”Fylla tomrummet som kunden inte visste fanns”

När man tänker på det, så är det lätt att se möjligheterna med en smart produktplacering. Tänk på alla gånger du har gått till butiken och upptäckt något du inte visste du behövde, men som nu är en självklarhet att ha hemma. Detta är exakt vad Drivabolagen hjälper dig med – vi stöttar er med förslag på produkter som fyller ett behov som kopplas till det vanliga sortimentet. Ett exempel på detta är att placera duschmössor vid schampoo, tårtljus vid tårtorna och vitlökspress vid vitlöken.

Det finns ingen anledning till varför ni inte ska ta vara på möjligheten att maximera er försäljning genom en smart produktplacering. Så, om ni vill maximera försäljningen i din dagligvarubutik och ta din affärsstrategi till nästa nivå, kontakta Drivabolagen idag. På https://drivabolagen.se/kontakt/ kan ni läsa mer om våra tjänster och produkter.

Tillsammans kan vi nå nya höjder och ta er försäljning till nya nivåer.

Senast uppdaterad: 2023-02-06

Senaste