Nyhet - Nytt samarbete mellan Drivabolagen, Airam & VARTA

Nytt samarbete mellan Drivabolagen, Airam & VARTA

Drivabolagen har glädjen att meddela ett nytt samarbet med VARTA Consumer Batteries och Airam AB. Ett samarbete som kommer att leda till högkvalitativa lampor och batterier i blå förpackning och konkurrenskraftiga priser.

Ett starkt samabret för högkvalitativa produkter

Det nya samarbetet stärker Drivabolagens erbjudande till butiker runt om i Sverige med högkvalitativa produkter inom vårt sortiment: Lampor och batterier. Håll nu utkik efter den blå väggen i dagligvarubutiken för att hitta den perfekta kombinationen av Airam och VARTA.

VARTA – Kvalitet som svenskarna litar på

Vi är glada över att inkludera VARTA i vårt sortiment, ett varumärke känt av hela 80% av Sveriges befolkning. VARTAS breda utbud av batterier, tillverkade i Tyskland, är en kvalitetsstämpel som skapar förtroende bland kunderna. De tydligt klassificerade batterikategorierna gör det nämligen enkelt för dina kunder att hitta och köpa exakt det de behöver.

Airam – 100 år av belysningsexpertis

Airam, med över 100 års erfarenhet inom belysningsbranschen, erbjuder pålitliga och hållbara produkter. Deras breda sortiment, förpackat på ett användarvänligt sätt, gör det möjligt för dina kunder att enkelt välja rätt belysningslösning.

Lampor och batterier som gör skillnad

Drivabolagens samarbete med Airam och VARTA resulterar i ett brett sortiment av lampor och batterier. I sortimentet kommer ni, bland annat, hitta allt från laddningsbara batterier och ficklampor till LED-lampor och dekorationslampor, vår kollektion är designad för att uppfylla varje kunds behov. Var stolt över att erbjuda produkter som inte bara är högkvalitativa utan också miljövänliga, i linje med vår hållbarhetsstrategi.

Miljövänliga alternativ för en hållbar framtid

Vi tar ansvar för vår planets framtid genom att erbjuda produkter som är utformade med hänsyn till miljön och hållbarhet. Kontakta oss för att få dessa miljövänliga alternativ till din butik och hjälp oss att skapa en mer hållbar framtid.

Kontakta Drivabolagen för nya försäljningsmöjlighet i er butik

Vill du erbjuda dina kunder högkvalitativa lampor och batterier från Airam och VARTA? Kontakta då Drivabolagen för att diskutera den bästa distributionsplanen för din butik. Vi ser fram emot att hjälpa dig tillgodose dina kunders behov med pålitliga produkter till rimliga priser från våra nya samarbetspartners.

Senast uppdaterad: 2023-12-08

Senaste